BURSA / MUDANYA - Mütareke İlkokulu

eTwinning Ekibi Toplantısı

Okulumuz eTwinning Kulübünün yapmış olduğu toplantı tutanağı

MÜTAREKE İLKOKULU

eTwinning KULÜBÜ

TOPLANTI TUTANAĞI

08.11.2022

GÜNDEM MADDELERİ

1.Kulüp tüzüğünün hazırlanması

2.Okul genelinde kulübe seçilen öğrencilerin belirlenmesi

3.Projelere dahil olunması

4.Proje ekibinin belirlenmesi

5.2022-2023 öğretim yılı yıllık çalışma planının hazırlanması

6.21.Yüzyıl becerileri hakkında öğrencilere bilgilendirme yapılması

7.4-20 Ekim kodlama haftası faaliyetleri, proje aktiviteleri

GÜNDEM MADDELERİ

1.      eTwinning Kulübünün toplantısı 08/11/2022 tarihinde saat 13.30'da Öğretmenler odasında gerçekleştirildi.  Öğrencilere hoş geldiniz dilekleri belirtilerek öğretmenler ve öğrenciler kendilerini tanıttılar. Gündem maddeleri okundu.

eTwinning Kulübünün diğer kulüplerdeki ve özelliklede kulübümüzde görevli arkadaşlarımızla işbirliği yapılması gerektiğini Aslı GÜNGÖR belirtti.

Kulübün öneminin ve anlamının okuldaki tüm öğrencilere anlatılması gerektiğini Zeynep BALTACI KIYMA belirtti.

Diğer arkadaşlarla işbirliği yapılarak kulüple ilgili şiir, yazı ve resimlerin uygun olanlarını bu öğretim yılında sınıf ve okul panolarına asılmasını Özlem GÜNEN  önerdi.

Panolara asılacak yazı, resim ve şiirlerin incelenmek için bir yazı inceleme komisyonu, asmak için pano düzenleme komisyonu kurulmasını Nurdan BALKAN söyledi.

Panolara asılan yazı, şiir ve resimlerin toplanıp bir dosya oluşturulmasını Zeynep BALTACI KIYMA

e TwinningKulübünün öneminin anlatılmasını Aslı GÜNGÖR söyledi.

Kulüpde görevli tüm öğrencilerin mutlaka görevlerini yerine getirmelerini ve kulüp başkanlığına seçilen öğrenciyle kulüple ilgili olarak ilişkide bulunmalarının önemini Zeynep BALTACI KIYMA belirtti.

Sosyal kulüple ilgili tüm faaliyetlerde tüm görevlerin öğrencilere verilmesini ve öğretmenlerin sadece gözlemci, yönlendirici, denetimci olarak katılmalarını Nurdan BALKAN söyledi.

Kulüp Tüzüğü hazırlanıp ekte sunulacaktır.

2.      Okul genelinde kulübe seçilen öğrenciler belirlenmiş ve liste Müdür yardımcısı Hakan BAKIR tarafından verilmiştir.

3.      Bu sene eTwinning Projelerinde Nurdan BALKAN ve Hacer ÇETE, Hayriye GÜNEN  yer almaktadır. Yapmış oldukları projelere ait görselleri panolarda sergileyeceklerdir.

4.      Erasmus  projelerine  dair tüm danışman öğretmenler Erasmus bilgilendirme  seminerine katılmış ve 5 günlük proje yazım seminerine yine katılacaklardır.

5.      2022-2023 yıllık çalışma planı hazırlanmış ve ekte sunulmuştur.

6.      21.Yüzyıl becerileri hakkında öğrencilere Nurdan BALKAN tarafından bilgilendirme yapılmıştır. Öğrencilerin dijital yeterliliklerini arttırmaları ve bilinçli tercihler yapmalarının önemini vurgulamıştır.

7.      Codeweek haftasına yönelik Zeynep BALTACI KIYMA ve Aslı GÜNGÖR Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Kod-Bursa isimli kodlama çalışmasına katılmış ve codeweek sertifikalarını almışlardır.

Zeynep BALTACI KIYMA                      Özlem GÜNEN                             Aslı GÜNGÖR

Danışman Öğretmen                         Danışman Öğretmen                         Danışman Öğretmen

Nurdan BALKAN

Danışman Öğretmen