Mütareke İlkokulu

Güzelyalı Marmara Cad. Siteler Mahallesi. No7 16940 Mudanya/Bursa,Türkiye
Vizyon
Biz vatanını seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, idealleri olan çağdaş ve laik gençler yetiştirmek için varız. Bu ilkeden hareketle öğrencilerimizin , eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ortaya çıkarmak, bağımsız düşünebilen, ilkeli, dürüst, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir. Sosyal yönü ve güçlü kimliği ile geleceğe güvenle bakabilmemizin anahtarı olacak bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Yetiştirdiği insanlarla tarihte bir yere sahip, öğrenmeyi öğrenmiş, yeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni yüksek, sorumluluk bilinci geçmiş, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve İnkılaplarını özümsemiş, seviyeli, araştırmacı ve ülkesine faydalı, içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, yüzyılın gereklerine uygun öz yeterliliği olan yeni nesiller yetiştirmek ve yaşama daha donanımlı bireyler olarak hazırlamak
Başarılar
Öğrencilerimiz, katıldıkları resim, kompozisyon ve şiir dallarındaki yarışmalarda ilçemiz ve ilimiz çapında dereceler almaktadır.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
09.00-14:40
yok
Ulaşım
Bursa Büyükşehir Belediyesi 1-M hat no´lu otobüsleri ve Mudanya Minibüsleri ile ulaşım mümkündür.
Öğrenciler tarafından 11 Adet özel servis kullanılmaktadır
Mudanya ilçemizin doğu ucunda Güzelyalı Siteler Mahallesindeyiz
İlçe merkezine 3 km. ve il merkezine 30 km.
Okulumuzun futbol takımı vardır.
Proje Çalışmaları
2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda 6 adet eTwinning projesi aktif olarak yürütüldü ve 5 tanesi kalite etiketi aldı. 2021-2022 Akademik Yılı´nda 4 eTwinning projesi aktif olarak yürütüldü ve bunlardan 4´ü kalite etiketi aldı. Bu projelerde 4 öğretmen ve yaklaşık 120 öğrenci görev aldı.2022-2023 eğitim öğretim yılında 3 eTwinning projesi yürütülmektedir.