My Fun Math Class/Eğlenceli Matematik Sınıfım

Okulumuz Öğretmenlerinden Esin Engin BOY Tarafından yürütülen Projemizde matematik dersini etkinliklerle,,oyunlarla,web 2.0 araçları ile farklı disiplinler arası yaklaşımlar ile eğlenceli hale getirmek amaçlanmaktadır.Projemiz öğrencilerin kendi kendine öğrenme sürecini desteklemelerini,eleştirel düşünce geliştirmelerini,problemlere farklı çözüm yolları bulmalarını,öğretim materyalleri üreterek matematik karmaşık ve zordur düşüncesini yok etmeyi, 21.yy becerilerini kazanmalarını hedeflemektedir.

HEDEFLER

Proje ile ;Öğrencilerin matematik ön yargısını yok etmek,derse aktif katılım sağlamak,kendi öğrenme sürecini yönetirken teknolojik araç kullanımı ve web 2.0 araçları ile oyunlar üretmelerini sağlamak,matematik derslerini eğlenerek öğrenmeleri hedeflenmektedir.

ÇALIŞMA SÜRECI

Proje planı ortaklarımızın görüşleri ile oluşturulacaktır.

1.Öğrencilerin derse aktif katılımı.
2.Matematik dersine ilginin artması.
3.Öğrencilerin kendi kendine öğrenme yetkinliği kazanması.
4.Öğrencilerin eleştirel düşünce becerilerinin gelişmesi.
5.Öğrencilerin takım bilincinin oluşması.
6.Web 2.0 araçlarını aktif kullanmaları

Yayın: 23.12.2020 - Güncelleme: 12.03.2021 23:21 - Görüntülenme: 306