e-Güvenlik Öğrenci

Öğrencilerimize internetin güvenli kullanımına dair seminerler vermiş, broşürler dağıtmış bulunmaktayız. Seminerler Okulumuz Bilgisayar Öğretmeni Özlem TEMİZ ve Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Zeynep BALTACI KIYMA tarafından gerçekleştirilmiştir. www.guvenlınet.org.tr adresinden öğrencilerimize kısa videolar izletmiş ve kodlama haftasında güvenli interneti kodlatarak code.org sitesinden sertifikamızı almış bulunmaktayız.

We have given seminars on the safe use of the internet to our students and distributed brochures. The seminars were conducted by our school computer teacher Özlem TEMIZ and our school guidance teacher Zeynep BALTACI KIYMA. www.guvenlınet.org.tr he made our students watch short videos and code secure internet during coding week code.org we have received our certificate from the site.

Yayın: 17.12.2020 - Güncelleme: 12.03.2021 23:26 - Görüntülenme: 308