Balkonum Benim Küçük Ormanım isimli eTwinning Projemiz başlıyor

Okulumuz 2/D Sınıf Öğretmeni Nurdan BALKAN tarafından yürütülen Balkonum Benim Küçük Ormanım isimli projemizde, öğrencilerimize doğa sevgisi aşılamayı ve onların doğaya daha fazla zaman ayırmalarını hedeflenmektedir. Bitki yetiştirmenin sorumluluğunu almalarını ve onların büyüme aşamalarını gözlemlemelerini sağlamayı amaçlanmaktadır.Doğa ve doğanın parçası olan canlılara karşı sorumluluk hissetmeleri hedeflenmektedir. İstiyoruz ki bu sorumluluk duygusu körelmeden onları yeniden doğayla buluşturalım. Uygun olan her ortamda tohum ya da fideler ekip bitki yetiştirmeyi bilen; deneyimlerini ve ürettiklerini paylaşabilen; hayvanları koruyan, ihtiyaçlarına duyarlılık gösteren, sabretmeyi, üretmeyi, ürettiğini sahiplenmeyi, başkalarının ürettiklerine ve başka canlıların yaşam haklarına saygı gösteren doğa dostu bireyler yetiştirmek öncelikli hedefimizdir.

Yayın: 23.02.2021 - Güncelleme: 23.02.2021 11:59 - Görüntülenme: 373